Chord Gitar dan Lirik Lagu Manut Dalane – Klenik Genk x Ndarboy Genk: Gusti, Ajeng Pripun Maleh

Lagu Manut Dalane merupakan lagu yang dipopulerkan oleh Klenik Genk x Ndarboy Genk. Video klip lagu Manut Dalane telah dirilis di YouTube pada 15 November 2018. [Intro] C Em/B Am F G C Em/B Am Rumangsane aku ora nduwe ati F G Sak penakmu dewe lek mu ngelarani C Em/B Am Rumangsane aku ora nduwe roso F G C Kowe tego rabi karo wong liyo F G Wis tak cobo Em Am Aku ngilangi roso Dm G Tresno iki… nglalekke janji C Sing wis tok blenjani [Reff] F G Em Gusti ajeng pripun maleh Am Dm Yen iki sampun takdire G C kulo manut dalane F G Em Am Gusti kulo namung manungso…oo.. Dm G C Sing sagete namung katah dedongo [interlude] Am Em F G C G C Em/B Am G Sudah berulang kali ku bertahan F C Dm G Berjuang dinggo tekan ning bebrayan C Em/B Am G Tapi kenyataan ora tekan pelaminan F C Dm G Kowe ora nrimo karo keadaan F G Tekan sepiro Em Am Aku arep nyobo Dm G Ra nelongso.. ngilangi roso C Neng jero dodo [Reff] F G Em Gusti ajeng pripun maleh Am Dm Yen iki sampun takdire G C kulo manut dalane F G Em Am Gusti kulo namung manungso…oo Dm G C Sing sagete namung katah dedongo F G Em Gusti ajeng pripun maleh Am Dm Yen iki sampun takdire G C kulo manut dalane F G Em Am Gusti kulo namung manungso.. oo Dm G C Sing sagete namung katah dedongo F G C Am Sing sagete namung katah dedongo Dm G Sing sagete C namung katah dedongo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *